torek, 4. junij 2013

PISMO IZ ZAGREBA / A THANK YOU LETTER FROM ZAGREB

Poštovana i draga Staša, 
 
srdačno Vas pozdravljam nakon naše terenske nastave u Sloveniji i još jednom zahvaljujem na svemu što smo doživjeli u vašem društvu, s Vama i Simonom. Doslovno,
bili ste naš personalni funkcionalni čvor koji nam je stavio na raspolaganje dio svoje socijalne mreže u Gornjem Posočju. Preko Vas, tj. takvog čvora, došli smo u kontakt s institucijama i osobama na završnim točkama te mreže, što bi bez Vaše uloge bilo nezamislivo. Puno smo toga vidjeli, doživjeli i naučili, i pored novih znanja usvojili i dragocjene odgojne vrijednosti. Sve to zajedno jako nas je dojmilo i stečene će impresije biti distribuirane, kako na Fakultetu - među studentima - tako i u životnim sredinama - obiteljima - naših studenata.
 
Znam/osjećam da je malo reći samo hvala za takvu stručnu i ljudsku uslugu i jako bi me veselilo da budem/o u mogućnosti na sličan način uzvratiti. Stoga Vam stojim na raspolaganju za terensku nastavu vaših studenata, odnosno bilo kakve potrebe u Zagrebu i Hrvatskoj. Štoviše, pozivamo Vas na terensku nastavu u Hrvatskoj, pri čemu bismo Vam Aco i ja pomogli osmisliti program.
 
Lijep pozdrav Vama i Simonu, i ugodan dan, 
 
Dane Pejnović
 




 

Ni komentarjev: